Erklæring om persondata

Ad-server related

Brandhouse/Subsero operates systems related to Ad -serving. These have a separate privacy policy located here.

Opfordret ansøgning

Vi gennemgår ansøgningerne løbende og du hører fra os så hurtigt som muligt efter ansøgningsfristens udløb.

I forbindelse med udvælgelsesprocessen tager vi forbehold for at screene internettet, herunder fx LinkedIn, Facebook og lignende sociale medier. Samt at kontakte de referencer, der er opgivet. I den forbindelse vil Brandhouse Gruppen behandle relevante almindelige personoplysninger og eventuelle følsomme oplysninger, hvis de er gjort tilgængelige.

Dine data opbevares i op til 6 måneder fra frigivelsestidspunktet, hvorefter dine data slettes, hvis du ikke aktivt fornyer dit samtykke.

Uopfordret ansøgning

Når du sender en uopfordret ansøgning, vil din ansøgning og kompetencer løbende blive vurderet i forhold til relevante ledige stillinger i Brandhouse Gruppen.

Dine data opbevares i op til 6 måneder fra du sender den uopfordrede ansøgning. Herefter slettes dine data.

Anvendelse

Dine personlige data vil udelukkende blive anvendt af Brandhouse Gruppen i forbindelse med rekruttering af nye medarbejdere. Dine personlige data opbevares strengt fortroligt og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere samt de ledere, der er involveret i den pågældende rekruttering.

Sletning af dine oplysninger

Såfremt du ønsker at slette dine data, så kan du til enhver tid kontakte Brandhouse Gruppen på [email protected], hvorefter alle dine data bliver slettet.

Kontakt

Såfremt du har spørgsmål til Brandhouse Gruppens behandling af dine persondata, er du velkommen til at kontakte os på [email protected] eller telefon 35253200.